27
januari
2020

Nationell valideringskonferens i Växjö

Valideringsdelegationen har drivit på utvecklingen på valideringsområdet under fyra år. Vad händer sedan, när vi lämnat vårt uppdrag? Den 27-28 januari 2020 bjuder Region Kronoberg in till nationell valideringskonferens i Växjö.

NÄR: 27-28 januari 2020. Vi startar och slutar med lunch. VAR: Växjö konserthus. Valideringsdelegationen har drivit på utvecklingen under fyra år. Vad händer nu när de avslutar sitt uppdrag? Syftet med konferensen är att diskutera det fortsatta arbetet med validering som ett verktyg för kompetensförsörjning på nationell, regional och lokal nivå. Deltagarna får också möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte. Information och program kommer i november. Sprid gärna informationen vidare till andra intresserade. Antalet platser är begränsat. Medarrangörer är Skolverket, Universitets- och högskolerådet, Myndigheten för yrkeshögskolan, Tillväxtverket, Arbetsförmedlingen och svenska ESF-rådet.

Syftet med konferensen är att diskutera det fortsatta arbetet med validering som ett verktyg för kompetensförsörjning på nationell, regional och lokal nivå.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar i region eller lärosäte, och till dig som är yrkeshögskoleanordnare, arbetsförmedlare, studie- och yrkesvägledare eller arbetar med vuxenutbildning.

Anmäl intresse att delta i konferensen (observera att detta inte är en bindande anmälan)

 

Tillbaka till kalendariet