Stort intresse för Valideringsdelegationens dialogkonferens

Det var stort tryck på platserna till Valideringsdelegationens dialogkonferens den 25 november i Stockholm. Nära hundra representanter från utbildnings-, arbetsmarknads- och kompetensförsörjnings-Sverige lyssnade på föredrag, diskuterade och framförde synpunkter till delegationens arbete.

Läs hela artikeln: Stort intresse för Valideringsdelegationens dialogkonferens

”Vi satsar stort på validering”

Ylva Johansson, arbetsmarknads- och etableringsminister (S) och Anna Ekström, gymnasie- och kunskapslyftsminister (S), skriver idag på Aftonbladets debattsida om framtidens arbetsmarknad. Validering och snabbspår lyfts fram som två möjligheter för nyanlända att snabbt få ett jobb inom sitt yrke.

Läs hela artikeln: ”Vi satsar stort på validering”