Nu är valideringsmodellen för hotell- och restaurangbranschen igång

Inom hotell- och restaurangbranschen är det många som saknar formella papper på sin kompetens samtidigt som det finns brist på bland annat kockar. Därför har hotell- och restaurangfacket och arbetsgivarorganisationen Visita tagit fram en valideringsmodell för yrkena kock, servering, hotellreception och hotellkonferens.

Läs hela artikeln: Nu är valideringsmodellen för hotell- och restaurangbranschen igång

Valideringsdelegationen på Dagens Samhälles debattsida

Idag skriver Valideringsdelegationens ordförande Jonas Milton och kanslichef Elin Landell på Dagens Samhälles debattsida om behovet av en bättre fungerande samordning mellan kommuner och regioner kring validering.

Läs hela artikeln: Valideringsdelegationen på Dagens Samhälles debattsida